Lyt til artiklen:

Ny Solis med ekstra kræfter

00:00
Hastighed: ???x
01:44

Abonnementsartikel

Hos Lintrup Maskinhandel er man glade og tilfredse i disse dage. Importøren af Solis-traktorer har nemlig modtaget den nye Solis 60 Shuttle XL.

Der er tale om en mekanisk traktor, hvor driftsikkerheden og lave maskinomkostninger ifølge importøren er sat i højsædet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Traktoren kommer med kabine med aircondition og en 60 hk, 3 cylindre commenrail turbo stage V dieselmotor. Den har en Carraro 4wd foraksel med servostyring og en egenvægt på 2920kg.

Gearkassen er med 12 fremadgående samt 12 bakgear og vendegear ved rattet. Koblingen er en totrins dobbeltkobling, og maskinens tophastighed er 30 km/t og kun 1,30 km/t ved 2.100 omdrejninger i det laveste gear.

rich-media-2
Maskinen har fået ekstra luksuriøst sæde, så man komforten er endnu bedre. Pressefoto.

Derudover har den features som kendes fra andre Solis-modeller.

Det er blandt andet 2.500 kilo trepunkts cat. 2 lift, firhjulstræk, svingbart træk, tre dobbeltvirkende olieudtag med 45 liter i minuttet, hydraulisk vognbremse udtag, integreret frontlæsser-joystik, justerbart rat, klimaanlæg og LED arbejdslys.

Bagakslen er med differentialespærre, og bremser i oliebad, så de kræver minimal vedligeholdelse, og el-anlægget er 12 volts anlæg med kørelys, arbejdslys og 7-polet anhængerstik.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den kan monteres med en original frontlæsser i traktorens farve. Frontlæsseren har parallelføring, euro-hurtigskifte og joystikstyring af læsseren.

rich-media-4
Solis 60 Shuttle XL er udstyret med integreret frontlæsser-joystik. Pressefoto.
rich-media-5
Den nye Solis har tre dobbeltvirkende fjernudtag plus svingbart gaffeltræk. Pressefoto.