Lyt til artiklen:

Fejemaskine med rugbrødsmotor

00:00
Hastighed: ???x
01:24

Abonnementsartikel

Uanset om det er snavs, grannåle sand eller blade, der har hobet sig op på terrassen, så kan den nye Texas' fejemaskine MS950 måske være maskine, som du står og mangler.

MS950 er en håndfejemaskine, så det er ens egen rugbrødsmotor, der skal drive maskine, men da den har en meget lav vægt og er nem at betjene, er det ifølge producenten nemt let at komme rundt i indkørslen, på fortovet eller endda i lagerhallen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Maskinen har en arbejdsbredde på de to fremadrettede børster på 95 cm, og da den jo kører på muskelkraft, er man ikke begrænset af en ledning, et batteris levetid, eller hvor langt den kører på literen.

rich-media-2
Fejemaskinen kommer med opsamler med en samlet volumen på 45 liter. Pressefoto.

Stor opsamler

Fejemaskinen kommer med opsamler med en samlet volumen på hele 45 liter, så man kan rengøre i lang tid uden, at man skal stoppe op for at tømme den.

De store baghjul og fronthjulet gør MS950 stabil og let at køre med, når man gør rent, og styret kan let kan justeres til den rette højde.

Filteret i MS950 er et polyesterfilter, som opfanger støv, og samtidigt er MS950 også i stand til at feje større objekter op.

rich-media-3
Fejemaskinen har en arbejdsbredde på 95 centimeter. Pressefoto.