Lyt til artiklen:

Nye hækkeklippere former hækken støjsvagt og præcist

00:00
Hastighed: ???x
02:34

Abonnementsartikel

Stihl HSA 30 og HSA 40 holder havens hække i topform både nemt, hurtigt og støjsvagt.

Det skriver Stihl i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Hvis man har brug for en hækkeklipper, som har lav vægt, som ikke forstyrrer naboer eller dyr, og som er udstyret med gennemtænkte detaljer, er HSA 30 og HSA 40 rigtig gode alternativer, udtaler Mats Gustafsson, Product Launch Manager for Stihl Norden.

- Håndtagets ergonomiske form er belagt med et blødt materiale, så det ligger godt i hånden, og loop-håndtaget med strømafbryder sikrer også bekvem håndtering og et solidt greb, siger han.

Præcise klipninger

Hækkeklipperen HSA 30 har en 45 centimeter lang kniv med tandafstand på 22 millimeter, hvilket ifølge Stihl gør den til det perfekte udstyr til let formklipning og beskæring. Inklusiv batteri har denne model en vægt på 2,2 kg og en driftstid på 50 minutter.

HSA 40 har en knivlængde på 50 centimeter, og tandafstanden på 24 millimeter muliggør beskæring af selv et år gamle skud. Med batteri vejer denne model 2,3 kg, og hækkeklipperen har en driftstid på 40 minutter.

Derfor bør du passe og pleje haven nu

Se også:

Derfor bør du passe og pleje haven nu

De batteridrevne hækkeklippere er udstyret med en DC-motor, som er en kraftfuld jævnstrømsmotor, og leverer præcise klipperesultater med deres laserklippede, diamantslebne og hærdede kvalitetsknive.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Udover det visuelle udtryk hjælper det ifølge Stihl også med at opnå en sund hæk.

Derudover har begge maskiner en topbeskyttelse, som beskytter knivbladets spids mod slitage, når brugeren klipper tæt på jorden.

Kompatibel oplader

Hækkeklipperne får deres energi fra batterisystemet S 2.

10,8 V litiumionbatteriet og den tilhørende AL 1-oplader er kompatible med alle andre værktøjer i dette modulære system. Det er lige fra hækkeklippere og græs- og busktrimmere til batteridrevne beskæringsmaskiner og håndholdte støvsugere.

Fremtiden er batteridrevet

Se også:

Fremtiden er batteridrevet

Ifølge Stihl er det praktisk, hvis brugeren ejer mere end én enhed og kan dermed bruge batteriet og opladeren flere gange.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Stihl HSA 30 og HSA 40 kan fås hos autoriserede forhandlere fra oktober 2023.