Lyt til artiklen:

Batteridrevet græstrimmer klarer arbejdet i stilhed

00:00
Hastighed: ???x
01:59

Abonnementsartikel

Den batteridrevne græstrimmer Stihl FSA 120 er et godt valg til dem, der arbejder med vedligeholdelse af større ejendomme og haver. Maskinen er kraftfuld og giver støtte både til krævende arbejdsopgaver og til trimning og klipning af græs.

Græstrimmeren fås med styr og standardgræsklinge og som R-model, hvor maskinen i stedet har loophåndtag og trimmerhoved. Der findes også et bredt udvalg af andre skæreværktøjer som tilbehør. Den maksimale hastighed kan forindstilles i to niveauer efter behov, hvilket sikrer et godt klipperesultat med optimal energieffektivitet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- På trods af høj ydeevne giver batteridriften et så lavt lydbillede, at høreværn ikke er nødvendigt. For dem, der arbejder i støjfølsomme miljøer, f.eks. ved sygehuset, på kirkegårde eller på skoler, kan man arbejde både diskret og skånsomt, siger Mats Gustafsson, Product Launch Manager hos Stihl Norden.

Trimmeren drives af et 36 V litiumionbatteri fra batterisystemet STIHL AP, AP 300 S. Dette kan nemt placeres i batterirummet i chassiset og sikrer desuden god balance.

For at sikre, at maskinen ligger godt i hånden, er både loophåndtaget og styret beklædt med et skridsikkert, blødt materiale. Desuden kan begge varianter justeres uden brug af værktøj, så arbejdet bliver bekvemt og ergonomisk.

Begge modeller kan integreres i det cloudbaserede system Stihl Connected med en Smart Connector fastgjort på maskinen. Det gør det muligt for professionelle brugere at få en detaljeret oversigt over alle relevante udstyrsdata, f.eks. driftstid, alder samt kommende vedligeholdelse og vedligeholdelseshistorik.