Lyt til artiklen:

Batteridrevet kombimotor til haveejeren

00:00
Hastighed: ???x
02:00

Abonnementsartikel

Stihls nye batteridrevne kombimotor er designet med henblik på at kunne udføre en række forskellige haveopgaver og er kompatibel med tolv forskellige kombiværktøjer, som gør det muligt for haveentusiasten at udføre flere forskellige haveopgaver.

Det er redskaber som for eksempel en græstrimmer, en stangsav eller en forlænget hækkeklipper.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Maskinens beskyttelsesstang kan monteres og demonteres, uden at det er nødvendigt at løsne hele håndtaget, så brugeren hurtigt kan foretage ændringer efter behov.

- KMA 80 R kombinerer kraft, alsidighed og brugercentreret design og tilbyder en fleksibel løsning til dem, der har varierende haveopgaver. Fordi KMA 80 R kan erstatte så mange forskellige enheder, frigør den også opbevaringsplads og giver et godt overblik i skuret eller garagen, siger Mats Gustafsson, som er Product Launch Manager hos Stihl Norden.

rich-media-2
KMA 80 R har en vægt på 4,7 kilo inklusive batteri. Pressefoto.

Lav vægt

KMA 80 R har en vægt på 4,7 kilo inklusive batteri. Loophåndtaget er udstyret med bløde komponenter som giver et godt greb og kan justeres uden brug af værktøj.

Kombimotoren drives af et 36 V litiumionbatteri, som indgår i batterisystemet Stihl AK, der også kan bruges til at drive alle andre haveværktøjer inden for AK-systemet. Producenten anbefaler AK 30-batteriet til KMA 80 R.

Den maksimale hastighed kan justeres i to hastighedsniveauer, så den matcher det enkelte kombiværktøj:

Artiklen fortsætter efter annoncen

Niveau 1, også kaldet ECO-tilstand, passer til mere enkelt arbejde i haven og kombinerer lavere hastighed med længere driftstid. Niveau 2 tilbyder maksimale hastigheder, som muliggør maksimal ydeevne.

Desuden kan hastigheden reguleres kontinuerligt op til den forindstillede grænse.

rich-media-4
Stihls kombimotor er kompatibel med tolv forskellige kombiværktøjer. Pressefoto.