Lyt til artiklen:

Stemas får nyt hovedkvarter

00:00
Hastighed: ???x
02:33

Abonnementsartikel

Mandag den 6. november er Stemas A/S klar til at åbne maskinfirmaets nye hovedkvarter for Sjælland. Stemas har overtaget lokalerne med masser af plads efter Havdrup Maskinforretning. Det betyder, at de to hidtidige afdelinger i Roskilde og Køge lukker, og i stedet samler Stemas alle aktiviteter for Østdanmark i Havdrup.

- Vi indretter showroom med miljøer til vores forskellige maskinmærker, lageret i Køge er tømt og er ved at komme på plads i Havdrup. Det samme er værkstedet i Køge, og salgsafdelingen er allerede rykket fra Roskilde, hvor der er lukket og slukket. Alle mand medvirker og glæder sig til en ny hverdag i Havdrup, fortæller salgs- og markedschef Allan Højholt Pihl.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Beliggenheden i Havdrup er helt ideel. Det er nemt for vores servicefolk at nå frem til kunderne både på Nord- og Sydsjælland, mod vest og naturligvis i hovedstadsområdet. Og det samme gælder for vores kunder, der vil besøge os og få en maskinsnak. Havdrup ligger jo lige imellem vores to nu tidligere afdelinger i Roskilde og Køge, og derfor er det også nemt for vores medarbejdere, siger Allan Højholt Pihl.

rich-media-2
Salgs- og markedschef Allan Højholt Pihl ved en af Stemas-bilerne, der er ankommer ved det nye sjællandske hovedkvarter. Der står stadig Havdrup Maskinforretning på facaden - kort tid endnu. Pressefoto.

Alle med til Havdrup

- I alle overvejelserne om at flytte til Havdrup har det været alt overskyggende, at vi kunne fastholde alle vores medarbejdere. Alle mand skulle med til Havdrup. Det er de kommet, og jeg er ikke i tvivl om, at der kommer flere til. Flere af medarbejderne fra Havdrup Maskinforretning er nu hos Stemas, og det er en stor styrke med folk, der allerede er kendt af maskinkunderne i området, siger salgs- og markedschefen.

Stemas var ikke længe om at gå i seriøs dialog, da maskinhandler Jens-Erik Hansen besluttede at afvikle sin forhandling af John Deere-maskiner og lukke Havdrup Maskinforretning. Efter en kort og konstruktiv snak med Stemas A/S, var der enighed om, at der fremover skal sælges maskiner fra Weidemann og Wacker Neuson samt generatorer og lystårne fra Himoinsa på Salbjergvej i Havdrup, og overgangen fra Havdrup Maskinforretning A/S til Stemas A/S er gået fuldstændig gnidningsfrit.

Stemas rykker fra cirka 700 kvadratmeter under tag i Køge og det samme i Roskilde til 4800 kvadratmeter i Havdrup. Foruden masser af plads inden døre, kan Stemas-folkene boltre sig på 16.000 kvadratmeter udendørs.

rich-media-3
Store og små maskiner kommer løbende på plads i Havdrup. Her komprimeringsgrej i lange baner. Mads Pontoppidan har taget turen fra Stemas' afdeling i Nørresundby for at give de sjællandske kolleger en hånd med ved flytningen. Pressefoto.