Lyt til artiklen:

Nu kan du købe Danmarks dyreste hus

00:00
Hastighed: ???x
02:07

Abonnementsartikel

Hvis du skulle hænde at have lidt penge i overskud og samtididig er på husjagt, så er der lige kommet en ny ejendom på markedet.

Adressen hedder Lille Strandvej 27 i Hellerup, og du skal såmænd bare hoste op med 250 millioner kroner, eller en kvart milliard. Det er selvfølgelig en udbudspris, så der er mulighed for at prutte lidt om prisen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ikke i bedste stand

Det er ejendomsmægleren Home, som står for salgt, og sælger er den saudi arabiske stat. Ejendommen er dog ikke blevet benyttet i mange år, hvorfor - som det hedder i ejendomsmæglersprog - "det store palæ fra 1902 ikke fremstår i bedste stand".

Som det ses af billederne, så skyldes den lidt høje pris, at ejendommen ligger direkte ud til til Øresund på en grund, der er knap 3.000 kvadratmeter stor.

- Beliggenheden er helt unik med et stort potentiale for den rigtige køber, og vi har set nylige eksempler på ejendomme solgt i nabolaget, der berettiger til udbudsprisen, siger ejendomsmægler Nis Nordang fra Home Hellerup.

Ifølge ejendomsmægleren er der blot er en lille håndfuld ejendomme i samme liga i det eksklusive område nord for København.

rich-media-2
Ejendommen har ikke været brugt i mange år. Pressefoto: Home Hellerup.

Sidst handlet i 1975

Der foreligger endnu ikke en foreløbig ejendomsvurdering for 2022, men ejendomsvurderingen på ejendommen fra d. 1. oktober 2020 er ifølge tinglysning.dk på 80 mio. kr. og en grundværdi på 23,7 mio. kr. Ifølge tingbogen købte den Saudi Arabiske Stat ejendommen af General Motors International A/S 1975.

Det hidtil dyreste hus herhjemme på 825 kvm. med 21 værelser beliggende i Vedbæk blev solgt i 2020 til 150 mio. kr.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Skulle du være interesseret, så kan du læse mere her