Lyt til artiklen:

Løvblæser og løvsuger med dobbelt batterikraft

00:00
Hastighed: ???x
02:04

Abonnementsartikel

Efteråret er over os, og bladene falder fra træerne.

Hvis du tilhører den pertentlige boligejer, der ikke ønsker de mange blade liggende rundt omkring, så er der et nyt våben på markedet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Texas' nyudviklede BVX2020 er en kombineret løvblæser og løvsuger, der får sin kraft fra to 20V-batterier. Dermed har den den dobbelt med kraft, så du både kan blæse med orkanstyrke og suge med stormstyrke, når du rydder haven for blade.

Kraften fra BVX2020 kan justeres trinløst, og på maksimal kraft - uden belastning - er BVX2020 ifølge producenten testet til at køre i op til 15 minutter, og ved den laveste styrke kan den køre i over 1 time og 50 minutter uden afbrydelser.

Dermed skulle du får masser af arbejdstid på to fuldt opladte batterier, og da maskinen vejer 3,33 (uden batterier), så kan du hurtigt komme ud over stepperne.

rich-media-2
Sugerøret og blæserørets munding er designet, så det skulle være nemt at holde den i den rette vinkel. Pressefoto.

Sikkerhed

Det er nemt at ændre funktion på BVX2020. For at gøre den til en løvsuger fra en løvblæser, skal man udskifte de specialdesignede blæse- og sugerør og påsætte den medfølgende opsamlerpose.

Et simpelt kliksystem sikrer, at alle komponenter sidder korrekt, og maskinen kan ikke starte medmindre alle dele sidder rigtigt. Dermed mindskes derved risikoen for skader under arbejdet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Som løvsuger suger BVX2020 alt materialet igennem kværnen, som reducerer volumen med en ratio på 8:1.

Opsamleren har en kapacitet på 15 L og der medfølger et ekstra håndtag, så maskinen er nemt at arbejde med.

Sugerøret og blæserørets munding er designet, så det skulle være nemt at holde den i den rette vinkel, og desuden kommer maskinen med et skulderbælte.

rich-media-4
Opsamleren har en kapacitet på 15 L . Pressefoto.