Lyt til artiklen:

Sneslynge gør den hvide vinter til en leg

00:00
Hastighed: ???x
01:32

Abonnementsartikel

De fleste boligejere frygter snevejr. Ikke fordi, at det ikke er dejligt at kælke med børnene eller smide snebolde efter naboen, men fordi sneen skal fjernes fra fortove, indkørsler, gårdspladser og så videre.

En sneskovl klarer jobbet fint, men slider på fysikken. Men nu kommer der hjælp i den mindre afdeling fra Ryobi, hvis batteridrevne 18V-serie nu er blevet udvidet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der er tale om en lille sneslynge, som sikrer hurtig og nem snerydning, beregnet til at fjerne, nyfalden sne fra indkørsler og fortove.

rich-media-2
Sneslyngen har en arbejdsbredde på 25 centimeter. Pressefoto.

Sneslyngen kommre med et IPX4-klassificeret batterihus, der er specielt designet til at beskytte ONE+-batteriet mod regn eller sne, så det batteri ikke bliver beskadiget, selv under barske vinterforhold.

Ifølge Ryobi er sneslyngen en hurtig og effektiv løsning til snerydning i små og mellemstore områder, og den har nok driftstid til at rydde 10 parkeringsbåse for sne ved fuld opladning på et 5,0 Ah batteri.

Sneslyngen har en rydningsbredde på 25 centimeter og kan klare snedybder på op til 15 centimeter. Den har en maksimum kastelænge på seks meter og bejer syv kilo uden batteri.

Som nævnt er sneslyngen en del af Ryobis One+ 18V-serie, hvilket betyder, at batteriet er kompatibelt med et udvalg af over 200 værktøjer.

rich-media-4
One+ batteriet er kompatibelt med et udvalg af over 200 værktøjer. Pressefoto.