Lyt til artiklen:

Børne-ATV med forældrekontrol

00:00
Hastighed: ???x
01:50

Abonnementsartikel

Da Yamahas 2024-opdateringer rullede ud tidligere på året, var der en ny model, der skilte sig lidt ud blandt de mange store brølstærke maskiner.

En stjerne i showet var en noget mindre model, nemlig en to-takts ATV - model YFM110R, som er designet til børn på 10 og derover.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Modellen bygger videre på den populære YFM90R og kommer med en 1-cylindret 4-takts motor med 112 cc.

Motoren har benzinindsprøjtning, og sikkerhedsfunktioner som en simpel TCI-plug-in justerer motorkraften, så den passer til forskellige køreevner.

Kraftoverførslen sker via et kædetræk.

rich-media-3
Motoren er 1-cylindret, 4-takts motor, som er luftkølet. Pressefoto.

Forældrekontrol

YFM110R har desuden parkeringsbremse på styret, der sikrer, at maskinen bliver lige der, hvor den efterlades, og den har forældrekontrolfunktioner, der giver mulighed for at sætte farten ned for mindre sikre kørere

YFM110R er udstyret med et F/N/R-gearhåndtag og backup-kickstarter, der er gemt under sædet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-5
YFM110R har elektrisk starter samt backup-kickstarter,. Pressefoto.

Justerbar affjedring

Affjedringen med lang vandring hjælper hjulene med at holde kontakten med jorden, selv i kuperet terræn, og den uafhængige affjedring foran betyder, at bevægelser i det ene forhjul ikke påvirker det andet.

Dette forbedrer ifølge producenten manøvredygtigheden, fordi det giver YFM110R mulighed for at navigere mere præcist og jævnt hen over ujævnt terræn.

ATV'en er kontrueret med et bredt chassis, som sikrer en god stabilitet., og stænkplader er med til at beskytte ATV'ens motor og chassis mod skader ved møder med forhindringer.

rich-media-6
YFM110R er udstyret med forældrekontrol. Pressefoto.