Lyt til artiklen:

Prisen er faldet: Her er de billigste træpiller lige nu

00:00
Hastighed: ???x
02:01

Abonnementsartikel

I modsætning til, hvad mange spåede op til vinteren, så er der ikke sket en stigning i prisen på træpiller.

Tværtimod.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Prisen på de eftertragtede piller er faktisk faldet med 6,27 procent i løbet af de sidste par måneder.

Det viser Fritidsmarkedet prisbarometer over de billigste træpiller lige nu.

Da vi sidst lavede et tjek i september måned, lød gennemsnitsprisen på et kilo træpiller inklusive levering hos 18 udvalgte forhandlere på 3,67 kroner. Og i det helt nye pristjek, som du kan se i denne artikel, er gennemsnitsprisen nede på 3,44 kr.

Det er hos næsten alle forhandlere, at prisen er faldet, men det er stadig hos de tyske grænseforhandlere, at man finder de suverænt billigste træpiller.

Således er den billigste træpille lige nu fra Absolut-Træpiller, som med en kilopris på 2,72 kr. inklusive fragt indtager førstepladsen på listen. Det skyldes selvfølgelig hovedsageligt, at man kun betaler syv procent i moms, når man handler over grænsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det betyder, at du kan få en palle med over et tons træpiller for under 2.900 kroner, hvilket er det laveste, vi har set, siden energimarkedet gik amok sidste år.

rich-media-4
Den gennemsnitlige kilopris hos 18 udvalgte forhandlere ligger nu på 3,44 kr. En smule billigere end tilsvarende pristjek fra september.

Sådan køber - og fragter - du træpiller fra Tyskland

Se også:

Sådan køber - og fragter - du træpiller fra Tyskland

Nemt at sørge for transport

Som du kan læse i ovenstående boks "OM PRISBAROMETRET", så regner listen med en gennemsnitspris på 600 kroner for fragt af en palle, når den kommer fra Tyskland, men det bliver selvfølgelig billigere, hvis man bestiller flere paller ad gangen.

Prisen er udregnet ud fra prisen hos forskellige fragtmænd.

At bestille hos grænseforhandlerne betyder, at man selv sørger for transport, men det klares med ganske få klik, hvilket du kan læse om her.