Lyt til artiklen:

Nemt og hurtigt brænde til vinteren

00:00
Hastighed: ???x
01:50

Abonnementsartikel

Når mørket og kulden står for døren, så er pladsen foran brændeovnen og den knitrende ild et af de bedste steder at være.

Men arbejdet med at få træet gjort til brænde i de rigtige længder, der passer til brændeovnen, er hårdt og tidskrævende.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Selv med en rigtigt god kædesav kan arbejdet med at skære kævler i mindre stykker være en både tidskrævende og særdeles hård opgave.

Med Texas' nyhed Power Saw 1800 bliver det meget lettere.

Power Saw 1800 er en kraftig brændesav, der gør arbejdet med at save selv lange kævler i mindre stykker både nemmere og hurtigere. Brændesaven er samtidigt udviklet til, at den er ergonomisk god at bruge, og man skal kun koncentrere sig om at løfte brændet op på brændesaven.

rich-media-2
Med en diameter på 40 cm, får man en skærediameter på 12 cm. Pressefoto.

Flere længder

Med afstandskrogen kan man indstille Texas' Power Saw 180, så man altid er sikker på at få den rigtige længde. Samtidigt kan man lægge træ på op til 1,5 meter op på brændesaven, der med den udtrækkelige træholder sørger for, at det ligger stabilt.

Savklingen skærer med op til 2.820 omdrejninger i minuttet og med en diameter på 40 cm, gør det, at man får en skærediameter på 12 cm, så du kan håndtere store kævler og træ.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Power Saw 1800's elektriske motor er desuden udstyret med en motorbremse, der automatisk slår til, hvis motoren bliver overbelastet under arbejdet.

Texas' Power Saw 1800' A-formede ben kombineret med en vægt på 43 kg gør den ifølge producenten desuden meget robust og stabil, hvilket gør brændesaven ekstra brugervenlig at arbejde med.

rich-media-4
Med en afstandskrog kan du indstille længeden af brændet. Pressefoto.