Lyt til artiklen:

Fleksibel og batteridrevet græstrimmer

00:00
Hastighed: ???x
02:06

Abonnementsartikel

Fra Stihl kommer nu en ny batteridrevet græstrimmer med navnet FSA 30.

Græstrimmeren er beregnet til den almindelige haveejer, og med en vægt på kun 2,3 kg - inklusive batteri og skæreudstyr - er FSA 30 veleget til nem vedligeholdelse af haven.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Trimmeren er fleksibel i brug, da overgangen fra horisontalt arbejde til en kantskærer til snit tæt ved jorden kan ske hurtigt og uden brug af værktøj.

- Stihl FSA 30 er meget praktisk for brugere, som ønsker at klare havearbejdet hurtigt og nemt. Trimmerhovedet kan roteres 90 grader, og værktøjet kan bruges til alt fra trimning af græs til skæring af kanter, siger Mats Gustafsson, Product Launch Manager hos Stihl Norden.

- Skaftets længde og håndtagets vinkel justeres til brugerens krop uden brug af værktøj. Kombineret med den lette vægt er dette med til at sikre ergonomisk havearbejde.

rich-media-2
Skiftet mellem Poplastkniv og trimmerhoved med tråd sker uden brug af værktøj. Pressefoto.

Nem udskiftning i haven

Stihl FSA 30 er som standard udstyret med trimmerhovedet PolyCut 3-2. Kniven kan også opbevares på græstrimmeren og er dermed altid tilgængelig, så man hurtigt kan skifte.

For haveejere, der tit arbejder tæt på mure, vægge eller sten, er trimmertrådshovedet AutoCut C 3-2 er godt alternativ. Skiftet mellem PolyCut 3-2 og AutoCut 3-2 kan ske helt uden brug af værktøj.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ved brug med plastkniven PolyCut 3-2 er klippebredden 230mm, mens trimmerhovedet med tråd klarer 250mm. Arbejdstiden er henholdsvis op til 19 og 10 minutter.

Stihl FSA 30 drives af batteri fra batterisystemet AS, som selvfølgelig også passer til det øvrige haveudstyr i systemet, som f.eks. batterihækkeklipperen HSA 26 eller batterihåndsaven GTA 26.

Batteriets energiniveau vises via fire LED-lamper på trimmeren.