Lyt til artiklen:

Elektriske pakker til det store juletræ

00:00
Hastighed: ???x
01:49

Abonnementsartikel

Hvad gør man, når der ikke var det helt rigtige i nogen af pakkerne under træet? Man venter et par dage eller fire og går så selv ud og køber det, der stod øverst på ønskesedlen.

Det gjorde i hvert fald ganske mange, da maskinfirmaet Stemas A/S bød til det efterhånden særdeles traditionsrige åbent hus-arrangement i hovedafdelingen ved Hadsten mellem jul og nytår.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Stemas-folkene havde dækket op med noget for alle størrelser. Og det animerede en del til at tage på familietur til maskinland, hvor hoppeborg, mini-minigraver og slush-ice til de yngste og andre godbidder til ganen og maven til de voksne trak folk af huse.

Hovedmenuen var maskiner fra såvel Weidemann som Wacker Neuson og generatorer fra Himoinsa.

Rigtig mange af dem er nu også i el-versioner, blandt andet Wacker Neusons specielle zero emission-del med både gravemaskiner, hjullæssere, stampere og tromler på batteridrift.

rich-media-2
Dagens yngste gæster kunne snuppe en tur i en ekstra-mini minigraver fra Wacker Neuson. Pressefoto.

Hygge og handel

Weidemann lancerede hjullæsseren Hoftrac 1160e allerede i 2015 og har efterfølgende tilføjet Hoftrac 1190e og senest teleskoplæsseren T4512e til el-sortimentet.

- Nogle af vores julegæster valgte at købe den julegave til sig selv, som ikke var under træet. Andre benyttede dagens specielle tilbud om rabat ved booking af service på Weidemann- og Wacker Neuson-maskiner. Det betød, at vores salgsfolk havde travlt med både at julehygge og handle. Vi både solgte og noterede maskiner til senere levering i større omfang, end vi har oplevet ved tidligere jule-åbent hus, fortæller salgskonsulent Poul C. Pedersen.

rich-media-4
Der var dækket op med både Weidemann, Wacker Neuson og Himoinsa i Hadsten. Pressefoto.