Lyt til artiklen:

Develon lancerer nye minigravere

00:00
Hastighed: ???x
02:08

Abonnementsartikel

Develon (tidligere Doosan) har lanceret to nye minigravere. Der er tale om modellerne DX17Z-7 zero tail swing og DX19-7, der begge overholder Stage V-standarderne. De nye modeller tilbyder markant forbedret ydeevne, alsidighed, komfort og lettere vedligeholdelse sammenlignet med de maskiner, de erstatter fra den foregående generation, skriver Develon.

Begge modeller drives af en Kubota D902 dieselmotor, der leverer en 20 procent højere bruttoeffekt på 12,1 kW (16,2 HK) ved 2400 omdrejninger i minuttet. Udover øget effektivitet er Kubota D902-motoren kendt for sin høje pålidelighed, lette vedligeholdelse og lange levetid, skriver Develon.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Alsidig og holdbar

Blandt forbedringerne i forhold til den foregående generation finder man øget holdbarhed og robusthed. Maskinernes kompakthed gør dem i øvrigt ideelle til arbejde på trange områder indenfor byggeri, landskabspleje og forsyningsprojekter, skriver Develon.

Både DX17Z-7 og DX19-7 har en 1,75 meter bom og 1,03 meter arm som standard med en valgfri længere 1,23 meter arm tilgængelig for begge modeller.

Frontsamlingen i både DX17Z-7 og DX19-7 er beskyttet af cylinderbeskyttere for at undgå kollisioner eller potentielle skader Hydraulikslangerne løber gennem og beskyttes af bomstrukturen. Dette reducerer risikoen for slangeskader og fejl og minimerer behovet for reparationer og nedetid samt øger udstyrets produktivitet og effektivitet.

Den nye fem-tommer digitale skærm erstatter det enkle målepanel som man fandt på de tidligere modeller.

Et mekanisk affjedret sæde er standard for begge modeller, som kan justeres i flere trin for at imødekomme forskellene i kropsformer og størrelser hos maskinførerne.