Lyt til artiklen:

Skån ryg og knæ

00:00
Hastighed: ???x
01:45

Abonnementsartikel

Når foråret rammer, så begynder den evige kamp mod ukrudt mellem ens fliser nok engang for fuld udblæsning. Med Texas' nyhed til 20V-batteriserien har man dog et nyt våben i arsenalet.

Fugerenseren på batteri WRX2000 kan nemlig hjælpe med, at ens riller mellem fliserne forbliver rene og ukrudtsfri uden, at man nødvendigvis skal ned på alle fire og rense dem manuelt.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Man kan med derfor skåne både ryg og knæ for unødigt arbejde, når man i en god arbejdsposition lader maskinen klare arbejdet med enten en nylonbørste eller en stålbørste, der roterer med op til 1200 omdrejninger i minuttet.

rich-media-2
Børsten roterer med op til 1.200 omdrejninger i minuttet. Pressefoto.

Nylonbørsterne er til det lette ukrudt, mens stålbørste er mere kras og hårdfør og kan få fat i mere.

Afhængigt af belastningen kan man selv på det mindste batteri på 2,0 Ah arbejde i op til 35 minutter pr. opladning, hvilket ofte vil være rigeligt til at håndtere en stor del af indkørslen, af fortovet eller af terrassen.

Vægten er på blot 1,8 kg (uden batteri).

rich-media-3
Styrehjulet på modsatte side af børsten gør fugerenseren stabil. Pressefoto.

Gør arbejdet behageligt

Den batteridrevne fugerensers teleskopskaft kan justeres i arbejdshøjden, med 20 cm, og da fronthåndtaget også er justerbart kan man nemt finde en behagelig arbejdsstilling.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Styrehjulet på modsatte side af børsten gør fugerenseren stabil under brug, så man kan rulle den over fliserne mens, at børsten gør arbejdet.

Heril kommer, at beskyttelsesskærmen er gennemsigtig, så man altid kan se, hvor børsten renser henne.

WRX2000 er en del af Texas' 20V-batteriserie.