Lyt til artiklen:

ONJ åbner showroom på Sjælland

00:00
Hastighed: ???x
03:51

Abonnementsartikel

Nu åbner ONJ Tractors en afdeling på Sjælland. Det sker, fordi Herningvirksomheden med 25 år på bagen gerne vil fokusere yderligere på markedet øst for Storebælt.

- Vi har fundet rigtig gode lokaler til et showroom i Ringsted, og vi forventer at være helt på plads den 15. marts, fortæller direktør Niels Hareskov Jensen, ONJ.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vi har importen af LS i hele Skandinavien, og det kan vi nok ikke løfte her fra Herning.

Direktør Niels Hareskov Jensen, ONJ

Her kan en stor del af importørens maskinportefølje besigtiges. Det handler blandt andet om LS Traktorprogrammet, som ONJ har importeret siden 2014.

- Men det er også blandt andet Sany minilæssere, som vi i efteråret fik forhandling af. Og så er der Job-Man minilæssere, Pacam minilæssere, Dong Feng traktorer, Benett flishuggere, atv'er fra Honda og meget andet inden for kompakte- og minimaskiner samt udstyr, fortæller direktøren.

Brandbuilding

Åbningen af det nye showroom er en del af virksomhedens vækstrejse, som finder sted på mange niveauer. Blandt andet er ONJ i gang med at etablere en række selvstændige forretningsområder med nye hjemmesider, altså brandbuilding på det enkelte mærke. Det første er LS traktorerne, og her er hjemmesiden lstraktor.dk netop gået i luften.

- Vi har importen af LS i hele Skandinavien, og det kan vi nok ikke løfte her fra Herning. Første del af rejsen bliver det nye showroom på Sjælland. Vi har allerede solgt rigtig mange LS-modeller uden at gøre en særskilt indsats for det. Nu fokuserer vi endnu mere på det som selvstændigt forretningsområde, og vi forventer en betydelig succes, siger han.

Ønsker man at besøge det nye showroom i Ringsted, kan man kontakte ONJ og aftale et tidspunkt, hvor Ole Carlsen fra ONJ vil være klar til at tage imod og vise maskinerne frem. Han er selv erfaren maskinmand med blandt andet mange år som traktorfører og leder af en servicevirksomhed med snerydning og pasning af udenomsarealer i København. Desuden har han gennem en årrække drevet et fritidslandbrug.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nyt virksomhedsnavn

ONJ Tractors skifter samtidig navn til ONJ Group, da der gennem de senere år er sket ganske meget, som intet har med traktorer at gøre.

- Det sidste års tid har vi arbejdet ihærdigt med forretningsudvikling for de kommende år. Sammen med tidligere direktør for FBG Medier, Jørgen Lindhard, har vi udviklet og implementeret en række nye produkter og fokusområder, som for alvor slår igennem i 2024, siger Niels Hareskov Jensen.

ONJ er blandt andet stærke på finansieringsløsninger, for eksempel med en ny mulighed for privatleasing.

- Samtidig har vi meget konkurrencedygtige priser, fordi vi så vidt muligt undgår fordyrende mellemled og dermed kan levere bedre priser til slutbrugeren, uden at vi går på kompromis med lokal service, fastslår direktøren.

Grøn omstilling

Et andet gennemgående tema for de kommende år bliver den grønne omstilling, hvor langt de fleste maskiner allerede i dag kan køre på HVO-diesel. Det kan kunderne bruge positivt i deres grønne regnskaber, og så er det naturligvis et oplagt alternativ, når arbejdet foregår inden døre - for eksempel arbejde i stalde eller ridebaner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sidste år lancerede ONJ er et nyt ben, der også lægger sig op ad den grønne omstilling. Det er SolarVice, en afdeling for salg, etablering og ibrugtagning af solcelleanlæg til erhvervsvirksomheder og landbrug.

- Alt i alt føler vi os godt rustet til at gå i gang med de næste 25 spændende år med ONJ, slutter Niels Hareskov Jensen.