Lyt til artiklen:

Ny tyggetablet beskytter mod flåter og lopper

00:00
Hastighed: ???x
01:33

Abonnementsartikel

Nu bliver det nemmere og mere behageligt for din hun at blive beskyttet mod lopper og flåter.

Sådan lyder det fra firmaet Boehringer Ingelheim i en pressemeddelelse i forbindelse med lanceringen af deres nye produkt Frontpro, der er en tyggetablet til hunde.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Boehringer Ingelheim er blandt de førende i verden inden for parasitbeskyttelse og står blandt andet bag flere spot-on produkter under navnet Frontline.

Frontpro virker ifølge producenten med det samme, holder effekten i 30 dage og beskytter hunde mod flåter og lopper.

Tyggetabletten er godkendt til hunde af alle racer, som er otte uger gamle eller ældre og vejer mindst 2 kg. Den kan bruges til drægtige og diegivende tæver.

- Hos Boehringer Ingelheim er vi stolte over at kunne forbedre vores kæledyrs sundhed og trivsel gennem innovative sundhedsløsninger som for eksempel Frontpro," siger Michael Diamant, senior produktchef hos Boehringer Ingelheim Animal Health Nordics.

- Det er nemt at give sin hund en velsmagende tyggetablet, som langt de fleste hunde godt kan lide. Så er hunden beskyttet mod flåter og lopper. Frontpro kan fås i håndkøb uden recept på apoteket, og på den måde gør vi flåt- og loppemidler mere tilgængelige for flere hundeejere. Hvis man som hundeejer har spørgsmål om hundens helbred generelt, anbefaler vi altid, at man bestiller tid til konsultation hos dyrlægen, siger han.