Lyt til artiklen:

Alle pladser revet væk på rekordtid

00:00
Hastighed: ???x
02:04

Abonnementsartikel

Der er rift om pladserne på landets ældste dyrskueplads. For andet år i træk melder dyrskuet alt udsolgt tidligere end nogensinde før.

Sidste år blev der udsolgt i slutningen af april, men i år er det altså endnu tidligere. Knap 100 virksomheder har sikret sig en plads i erhvervsudstillingen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Vi har kun lige solgt den sidste stand, og der er allerede en enkelt virksomhed på ventelisten. Det er bare fedt at mærke så stor en opbakning, siger dyrskuets tovholder, Jens Christiansen.

Dyrskuet har de seneste år været i fremgang. De seneste to år er der sat publikumsrekorder med over 12.000 besøgende.

Også når det kommer til de firbenede har dyrskuet oplevet fremgang: I 2021 slog antallet af dyr alle rekorder med 384 tilmeldinger.

rich-media-2
Erhvervsudstillingen var godt besøgt på seneste dyrskue. Pressefoto.

Blandt de mange erhvervsudstillere deltager 12 virksomheder for første gang. Her finder man blandt andre Nellemann Machinery, Landsforeningen af Danske Mælkeproducenter og SB Byggeri.

Tidligere har arrangørerne brugt meget tid på at finde nye udstillere, men på det seneste er udstillerne i højere grad vendt tilbage år efter år, og flere virksomheder er begyndt selv at henvende sig.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Den enorme opbakning og interesse giver os en forpligtelse til, at resten af dyrskuet også bliver en succes. Så det vil vi arbejde hårdt på den næste tid, siger Jens Christiansen.

Ud over erhvervsudstillingen og de mange dyrebedømmelser vil der være masser af underholdning for de besøgende.

Årets program er stadig i støbeskeen, men sikkert er det, at man vil kunne opleve agility, kaninhop, grisevæddeløb, hesteparade, børnedyrskue, gummistøvlekast og meget mere.

Ribe Dyrskue er blevet afholdt på Hovedengen i Ribe siden 1865.

I år finder dyrskuet sted fredag 26. juli kl. 9 - 16:30.