Lyt til artiklen:

Praktisk alternativ til den gamle benzinoser

00:00
Hastighed: ???x
01:49

Abonnementsartikel

Nu er Ryobi klar med deres første lithium-ion batteridrevne havetraktor, som med et 72V batterisystem ifølge producenten leverer samme kraft som en benzindrevet maskine - uden motorens vedligeholdelse, støj og emissioner.

72V-batterisystemet bygger på firmaets over 20 års erfaring med batteriproduktion og samler 100 højtydende celler i et enkelt batteri, hvilket giver den effekt og driftstid, der er nødvendig for at drive ride-on plæneklipperen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Batteriet består af tre styk 10 Ah batterier, og med dem kan du slå op til 10.000 kvadratmeter græs.

Havetraktoren på 117 centimeter og har tre kulfrie motorer og tre sæt knive for at øge dens klippeydelse.

rich-media-3
Fuld opladning af batterierne tager cirka 2,5 timer. Pressefoto.

Den er udstyret med et robust klippebord i 2,5 millimeter tykt stål og kommer med en quick release-mekanisme, der gør det nemt at aftaget klippebordet for rengøring og vedligeholdelse.

Cross-cut Ydelse

Den nye havetraktor har et cross-cut multikniv-system med to knive, der klipper græsset to gange, hvilket forbedrer bioklip- og opsamlingsresultaterne.

På havetraktoren er der opbevaring både foran og bagpå, hvilket betyder, at man kan transportere redskaber og havematerialer med sig.

rich-media-4
Ryobi RY72TMX117 kommer med opbevaringsplads både foran og bagpå. Pressefoto.

Den er også udstyret med en funktioner som sædeaffjedring samt LCD-skærm, der giver brugerne mere kontrol med mulighed for at ændre kniv- og kørehastighed og overvåge batteriets opladning.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Maskinen har træk både for og bag til montering af trailere, græsopsamlere og andet tilbehør. Hertil kommer kopholdere og USB-opladning.

rich-media-6
Ryobi RY72TMX117. Pressefoto.