Lyt til artiklen:

Ukrudtsrenser til både ude og inde

00:00
Hastighed: ???x
01:47

Abonnementsartikel

I gamle dage var det nemt at slippe af med ukrudtet. Du købte bare en flaske Roundup, og så var det problem overstået.

Desværre var man så med til at sætte godt gang i de klimaforandringer, vi kun kender alt for godt i dag.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Derfor er det ikke giften, vi skal have fat i, når den grønne ukrudt indtager fliserne, haven eller gårdspladsen. Og heldigvis er der i dag masser af muligheder.

For eksempel den nye ukrudtsrenser Fox One.

Her er tale om en miljøvenlig ukrudtsfjerner til fliser, fortove og meget mere. Maskinen kommer fra den tyske producent Haussmann og forhandles herhjemme af P. Lindberg.

Maskinen fjerner ukrudt kun ved hjælp af varmt vand. Den har en tank på 25 liter, og et meget enkelt touch display i fronten.

Du hælder vand på maskinen, sætter strøm til og trykker på startknappen. Efter et minuts tid er vandet i tanken 90 grader varmt, og du er klar til at udrydde ukrudtet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-4
Maskinen har et enkelt display. Pressefoto.

Ned til rødderne

Det varme vand ødelægger ifølge producenten ikke kun de grønne dele, men trænger ned i jorden og får fat i rødderne. Det betyder med andre ord, at det tager længere tid, før ukrudtet kommer igen.

Og når du så er færdig med gårdspladsen eller fortovet, så kan du tage maskinen med ind i badeværelset og fortsætte med at rense klinker og fliser.

Maskinen kommer nemlig med skraber, skrubbebørster og en vinkeldyse, så du kan nå ind i krogene.

Man skal dog lige huske, at ukrudtsrenseren skal brug en kraftig ledning med jordforbindelse og sluttes til en sikringsgruppe med 16 ampere.