Lyt til artiklen:

20 år med maskiner på Roskilde Dyrskue

00:00
Hastighed: ???x
02:23

Abonnementsartikel

Forventningerne var høje til det første dyrskue, men der var lidt tvivl, om placeringen af standen var optimal.

Dommen er dog ikke til at tage fejl af - her 20 år efter har Steffen og hans partner Søren Lauridsen stadig har den samme stand, som Steffen havde med sin virksomhed for 20 år siden.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

For AB Lauridsen Maskiner er det blevet en tradition at tage på dyrskue, og en anden placering af standen kan under ingen omstændigheder komme på tale.

Kunderne ved nemlig præcis, hvor de kan finde virksomhedens udstilling.

Setup'et er dog lidt større end dengang, hvor der blev grillet pølser og langet fadøl til kunderne i forteltet på den private campingvogn. Nu er de seks sælgere, som kæmper om at få dagens bedste salgstal.

rich-media-2
For AB Lauridsen Maskiner er det blevet en tradition at tage på dyrskue, og en anden placering af standen kan under ingen omstændigheder komme på tale. Pressefoto.

Nye og brugte maskiner

På AB Lauridsens stand finder man en større udstilling af forskellige entreprenørmaskiner, nye som brugte, og tilstedeværelsen for firmaet på Roskilde Dyrskue har skabt en rigtig god platform for at præsentere deres produkter for et bredt publikum.

Her bliver lukket handler for mange millioner kroner under dyrskuedagene og alle nuværende og potentielle kunder kommer forbi deres stand for at se de nyeste maskiner og få en god snak.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi synes alle sammen, det er virkelig fedt at være på dyrskuet. Man bliver helt høj af at tale med alle menneskerne. Man er på, og der er travlt. Sidder du bare i en plastikstol og venter på, at klokken bliver 18.00, så er dagene lange, fortæller Steffen Hansen.

- Det er dog ikke kun arbejde alt sammen, for om aftenen støder medarbejdernes familier til, og der bliver grillet og hygget i teltet. På den måde har vi en dyrskue-kultur, som hele familien ser frem til.

To messer

AB Lauridsen Maskiner har valgt at udstille på to messer, henholdsvis Roskilde Dyrskue og Have Landskab. De år, hvor der ikke er Have Landskab, holdes der åbent hus hjemme på matriklen i Rønnede på Sydsjælland.

- Det giver mest mening for os, her kan vi møde vores kunder og pleje dem. Vi får en god snak og holder relationerne ved lige, så de forhåbentligt tænker på os igen næste gang, de skal indkøbe maskiner, siger Steffen Hansen.