Lyt til artiklen:

Præcis klipning af græskant og busk

00:00
Hastighed: ???x
01:44

Abonnementsartikel

Det findes haveejere, der kan lide store og vilde haver, hvor buske, græs og blomster får lov til at vokse mere eller mindre vildt, og så findes der entusiaster, der sætter pris på en veltrimmet have.

Hører du til den sidstnævnte kategori, vil du sikkert sætte pris på en lille nyhed fra Husqvarna.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Der er tale om Husqvarna Aspire S20-P4A, en 2-i-1 multiklipper, der er beregnet til at lave veltrimmede græskanter samt forme buske og hække med stor præcision.

rich-media-3
Husqvarna Aspire S20-P4A, en 2-i-1 multiklipper. Pressefoto.

Del af Aspire-serie

Aspire multiklipper er en del af Husqvarnas batteriserie, Aspire. Serien tæller bl.a. sav, hækkeklipper og robotplæneklipper. Alle bruger det samme batteri.

Maskinen er udstyret med to forskellige klippere. Den ene er beregnet til klipning af for eksempel buske og hække og den anden til prcis kantklipning af græs.

Du skifter mellem busk/hækklipper og græstrimmer uden brug af værktøj, og har du svært ved at nå, kan du montere en teleskopstang.

Du tænder og slukker for multiklipperen med et enkelt tryk på knappen, og batteriets status kan følges på det digitale display. Skulle du glemme at slukke for den, slukker den automatisk efter tre minutter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Og ligesom alle de andre redskaber i Aspire-serien, så kan du, hvis det kniber med opbevaringsplads, hænge multiklipperen på en lille krog på væggen.

Multiklipperen er kompatibel med Power for All Alliance-batterisystemet. Det betyder, at du kan bruge det samme 18V batteri på tværs af værktøjer og en lang række brands.