Lyt til artiklen:

Almas Park & Fritid tilføjer Deutz-Fahr til produktsortimentet

00:00
Hastighed: ???x
02:01

Abonnementsartikel

Almas Park og Fritid fra Aalborg forhandler et stort udvalg af produkter, reservedele, tilbehør og maskiner til hus, have og park. Sortimentet henvender sig til både privatpersoner og professionelle fagfolk med behov for specielle maskinløsninger. Det er primært til de sidstnævnte, at firmaet nu vil tilbyde de mindre traktormodeller fra Deutz-Fahr.

- Vi har parktraktorerne fra Iseki og Yanmar i vores program. De dækker op til cirka 60 hk, og derfra kommer Deutz-Fahr så til at tage over, forklarer direktør Peter Olesen, der forventer sig meget af den nye forhandling.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Med Deutz-Fahr traktorerne kan vi både levere en helt enkel og billig frontlæssertraktor til fritidslandmanden og en avanceret, smalsporet traktor med 4-hjulsstyring til topprofessionelle aktører i det private og kommunale parksegment, hvor vi i forvejen har mange kunder.

Selvom Deutz-Fahr tilføjer flere hestekræfter til produktporteføljen, er det ikke planen i Almas Park & Fritid, at man vil til at sælge store traktorer til landbrugssegmentet.

- Vi planlægger at fokusere på Deutz-Fahr serie 3 og 5, der rummer modeller fra helt enkle traktorer, der kan køres af alle, til superavancerede traktorer med trinløs transmission op til cirka 120 hk.

Til de sidstnævnte hører en ny 5'er-serie med firhjulsstyring. Den kan køre med konventionel forhjulsstyring, 4-hjulsstyring og såmænd også krabbestyring, så chaufførerne har gode muligheder for at komme rundt og arbejde, hvor pladsen er trang. Når 4-hjulsstyringen er slået til, er dens venderadius cirka 26 procent mindre end med konventionel styring.

- Dens smidighed er uovertruffen, transmissionen er trinløs, og dens tekniske udrustning er meget høj, så den glæder vi os til at vise til vores professionelle kunder.

- Vi har maskiner til den bredeste del af forsamlingen

Se også:

- Vi har maskiner til den bredeste del af forsamlingen