Lyt til artiklen:

Stihl lancerer stangsav udviklet specielt til skovpleje

00:00
Hastighed: ???x
02:10

Abonnementsartikel

Den nye Stihl HTA 150 er en 196 centimeter lang, kraftfuld stangsav, som er udviklet specielt til skovpleje. I kombination med selen Stihl Advance X-Treem HT muliggør den præcis styring og effektiv vedligeholdelse af yngre beplantning og blandet vegetation. Uønsket vegetation kan også fjernes nemt og bekvemt, mens man står på jorden.

HTA 150 er som standard udstyret med sværdet Stihl Rollomatic E Mini med en skærelængde på 30 centimeter, og savkæden 3/8" Picco Micro Mini 3 (PM3), hvilket sikrer nøjagtige og rene snit.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-2
HTA 150 drives af et 36 V litiumionbatteri fra Stihl. Pressefoto.

- HTA 150 er udstyret med en kraftfuld EC-motor. I kombination med den lette magnesiumgearkasse udmærker denne motor sig ved høje drejningsmomenter og lave vibrationer. Desuden har den et luftfilter, som er nemt at rengøre, og som sikrer motorkøling og dermed lang levetid med konstant høj ydeevne, siger Mats Gustafsson, Product Launch Manager hos Stihl Norden.

HTA 150 drives af et 36 V litiumionbatteri fra batterisystemet Stihl AP, som er udviklet til professionelle brugere. Batteriet AP 300 S anbefales. Det giver stangsaven tilstrækkelig kraft til op til 70 minutters skovarbejde på en batteriopladning. Batteriets placering giver også god balance ud over høj ydeevne. Udover skovplejevarianten fås Stihl HTA 150 også som en allround stangsav til vedligeholdelse af eksisterende skove. I denne version er maskinen som standard udstyret med den mindre savkæde STIHL 1/4" Picco Micro 3 (PM3).

Skovdyrkerne samler juletræerne ét sted

Se også:

Skovdyrkerne samler juletræerne ét sted