Lyt til artiklen:

Fjerner både ukrudt og snavs

00:00
Hastighed: ???x
02:03

Abonnementsartikel

De fleste haveejere har fliser et eller andet sted på grunden, og rigtig mange har også en terrasse.

Og har man det, så kender man også til problemerne med ukrudt mellem fliserne og snavs og alger på terrassen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ud over, at det ikke ser særlig pænt ud, så er der et andet reelt problem med alger på terrassen.

Ifølge forsikringsselskabet If, så er faldulykker på grund af glatte overflader hyppige blandt anmeldelserne på ulykkesforsikringen. Og selskabet estimerer, at flere tusinde danskere hvert år kommer til skade på glatte udendørs overflader, herunder træterrasser.

Derfor giver det da også god mening, at den nye fliserenser fra Texas, model WRS650, er i stand til både at fjerne ukrudt og alger.

rich-media-2
WRS650 kommer med to forskellige børstehoveder - en stålbørste og en nylonbørste. Pressefoto.

To børstehoveder

WRS650 kommer med to forskellige børstehoveder - en stålbørste til at fjerne ukrudt og en nylon-multibørsterulle, der kan bruges på plane overflader som træterrassen.

Det ene børstehoved er beregnet til plane overflader som terrassebrædder af træ og komposit eller overflader som almindelige terrassefliser.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Børsten har en diameter på 19 centimeter, og børsterne af nylon fjerner snavs, men samtidigt er de skånsomme overfor underlaget.

Ifølge producenten er det nemt at skifte børstehoved, så man kan gå direkte fra rense terrassen til at fjerne ukrudt mellem fliserne.

WRS650 har to holdepunkter, i baghåndtaget og i fronthåndtaget, så vinkles kan justeres efter behov. Fliserenseren har også teleskopskaft, så den nemt kan tilpasse forskellige højder.

Teleskopskaftet kan justeres med 28 centimeter, så dens totallængde kan være mellem 97 centimeter og 125 centimeter, og maskinen vejer 3,1 og 3,4 kilo afhængigt af børstehovedet.