Lyt til artiklen:

Vind græstrimmer med hurtig snøremontering

00:00
Hastighed: ???x
01:46

Abonnementsartikel

Græsset vokser som aldrig før, og det vil gerne ud over kanterne af din plæne. Derfor har du brug for en græstrimmer. Og hvorfor ikke benytte dig af muligheden for at vinde en af de bedste på markedet.

Præmien i denne måneds konkurrence er nemlig en græstrimmer fra den amerikanske producent Ego. Der er tale om model ST1401E-ST, og det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at tilmelde dig Fritidsmarkedets nyhedsbrev, som du så vil modtage et par gange om ugen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Du tilmelder dig nyhedsbrevet ved enten at klikke her.

rich-media-2
Græstrimmeren har en skærebredde på 35 cm og en snørediameter på 2,4 mm. Pressefoto.

Hurtig snøremontering

Det batteridrevet græstrimmer-sæt er udstyret med Egos eget Powerload-teknologi til automatisk udskiftning af snøre ved et tryk på en knap.

Det betyder, at det er slut med at fumle med trimmerhoved og snøre, når der skal skiftes tråd.

Græstrimmeren har en skærebredde på 35 cm og en snørediameter på 2,4 mm. Variable hastighedsindstillinger betyder, at du kan øge kraften, når du tager fat på et særligt vanskeligt område.

Derudover giver teleskopstangen dig mulighed for at justere længden mellem 165 og 183 centimeter, og løkkehåndtaget kan desuden justeres, så maskinen er tilpasset dit behov.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-4
Det medfølgende 2,5 Ah-batteri giver køretider på op til 60 minutter. Pressefoto.

Det medfølgende 2,5 Ah-batteri giver køretider på op til 60 minutter, og opladningen med standardladeren tager omkring 50 minutter.

Vejledende udsalgspris er 3.200 kr. inkl. Moms, og præmien er sponseret af Ego.

Den heldige vinder modtager besked direkte.