Lyt til artiklen:

ATV til både arbejde og underholdning

00:00
Hastighed: ???x
01:51

Abonnementsartikel

Traktoren har i mange år været uundværlig i landbruget, og det er den selvfølgelig stadigvæk. Men i de senere år har rigtigt mange ATV'er og UTV'er sneget sig ind i maskinhallerne over det ganske land.

Og det er der en rigtig god grund til.

Artiklen fortsætter efter annoncen

En ATV er både et arbejdskøretøj og et transportmiddel. På få sekunder kan man komme ud over markerne i fuldt firspring, og samtidigt er der masser af redskaber, som på mindre arealer kan gøre, hvad de store traktorer gør på markerne.

Masser af ATV'er og trailere til Forsvaret

Se også:

Masser af ATV'er og trailere til Forsvaret

Men det er ikke kun landbruget og fritidsdanmark, der nyder godt af de firhjulede køretøjer. Også det danske forsvar gør brug af de praktiske køretøjer. For eksempel har Polaris lige solgt et stort antal ATV'er med trailere til forsvaret.

En stor del af de nye ATV'er og UTV'er er elektriske. Det gælder for eksempel nogle af nyhederne fra ProATV i Sæby, der forventer at en helt ny batteridrevet UTV fra Segway snart lander.

Seqway skruer op for blusset

Se også:

Seqway skruer op for blusset

I øvrigt sammen med andre modeller fra den amerikansk-kinesiske producent, blandt andet et monster af en offroad ATV.

Og så er der selvfølgelig de mere eksperimenterende udgaver, som er på vej. For eksempel fra den svenske producent Cake, der er på vej med en semi-autonom ATV ved navn Kibb. Den er til brug i landbruget, og firmaet er så langt med udviklingen, at interesserede kan skrive sig på en venteliste allerede nu.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Selvkørende ATV til landbruget

Se også:

Selvkørende ATV til landbruget

Temaet på fritidsmarkedet.dk handler om ATV'er, så du finder langt flere nyheder og test af ATV'er ved at klikke dig ind på temaet her på siden.

Du finder alle artiklerne HER

UTV-rovdyr nedlægger alt

Se også:

UTV-rovdyr nedlægger alt