Lyt til artiklen:

Første batteridrevne højtryksrensere

00:00
Hastighed: ???x
01:40

Abonnementsartikel

I forbindelse med havesæsonen lancerer Stihl de nye Rea 60 Plus og Rea 100 Plus.

Der er tale om to højtryksrensere, som er udstyrede mede EC-motorrt og et pumpehoveder i aluminium, hvilket ifølge producenten gør dem pålidelige på langt sigt.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Både Rea 60 Plus og Rea 100 Plus er nemme at bruge og opbevare takket være et kompakt design med indbygget slangeopruller.

- Vi er glade for at kunne præsentere to så konkurrencedygtige højtryksrensere, ikke kun hvad angår ydeevne, men også fleksibilitet, siger Johan Broström, produktchef hos Stihl i Norden.

- Det er hurtigt og nemt for brugeren at ændre vandstrålen takket være en integreret 3-i-1-multidyse, og den trinløse trykjustering betyder, at der findes en optimal indstilling til alle typer overflader i hjemmet og i haven.

Rea 60 Plus drives af AK-batteri med et maks. tryk på 130 bar, og Rea 100 Plus drives af AP-batteri med et maks. tryk på 150 bar.

Stort udvalg af tilbehør

Til højtryksrenserne hører også en række tilbehør. Hvis man ikke vil bruge sin almindelige vandslange, kan højtryksrenseren fastgøres på en rullevogn med vandtank og tilsluttes en vandslange.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Til dysen findes der desuden flere forskellige slags tilbehør som f.eks. altanrenser, børstevalser og børster. Højtryksrenserne kan også suppleres med alt fra teleskopskaft, skumdyse og vandfilter til et rengøringskit til køretøjer.