Lyt til artiklen:

Kymco - nu også som T3a-traktor

00:00
Hastighed: ???x
02:00

Abonnementsartikel

Der findes japanske, amerikanske, kinesiske og sågar koreanske ATV'er på det danske marked.

Meget firkantet udtrykt, så er ATV'er fra USA og Japan i high end klassen, både teknologisk og prismæssigt, og de kinesiske mærker er ofte i den lidt billigere ende.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Men der findes faktisk også en ATV fra Taiwan, og den importeres af Vilh. Nellemann Handelsselskab, som også står bag importen af Honda.

- Sideløbende med Honda har vi Kymco. Det er et super fint Taiwanesisk ATV-program. Fra dem har vi en fremragende model, hvor man får virkelig meget ATV for små penge, fortæller Mads Hansen.

rich-media-3
ATV'er fra Kymco Motor Co. Ltd. sælges i over 100 lande. Pressefoto.

Nu som T3a-traktor

Der er tale om modellen Kymco MXU300, som firmaet har forhandlet i et par år som almindelig offroad. Men nu er den også kommet som T3a-traktor.

- Det gode ved en ATV fra Taiwan er, at det er super kvalitet. Kvalitetsmæssigt ligger den meget tæt på de japanske maskiner som Honda, siger Mads Larsen.

Kymco Motor Co. Ltd. Startede i 1963 og er i dag Taiwans største producent af scootere, motorcykler og ATV'er. Og faktisk rundede firmaet 10 millioner solgte enheder over hele verden ved producentens 50-års jubilæum i 2014.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Gennem årene har Kymco udviklet såvel produktionssystemer som køretøjer samarbejde med blandt andet Honda Motors og Kawasaki Motors.

Kymco MXU300 T3a er en en-cylindret benzinmotor med 270 kubik. Den yder 21HK og har CVT-gear samt kardantræk.

Vægten er 220 kilo, og indregistreret som T3a-traktor må den køre 40 kilometer i timen.