Lyt til artiklen:

Få din robotplæneklipper til at juble med landsholdet

00:00
Hastighed: ???x
02:46

Abonnementsartikel

Hvis du ikke har gjort det, så kan du stadig nå det. Altså få din robotplæneklipper til at udføre jubelscener, når landsholdet scorer.

Men det kræver selvfølgelig, at du har en af følgende Husqvarna robotplæneklippere: Automower 405X, Automower 415X, Automower 320 NERA, Automower 430X NERA, Automower 450X NERA, Automower 310E NERA og Automower 410XE NERA.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Baggrunden for den lidt særprægede fodboldfejring er, at Husqvarna har lavet en softwareopdatering, , der gør din robot i stand til at efterligne tre klassiske målfejringer: robotten, tornadoen og 180'eren. Når dit favorit fodboldhold scorer, sejrsdanser robotten.

- Det er fantastisk at se Husqvarnas robotplæneklippere danse robotdansen. Den startede som et sjovt øjeblik blandt venner til en VM-opvarmningsfest og udviklede sig til min verdensomspændende signatur målfejring. Jeg er ydmyg over, at Husqvarna ærer det med Automower, der efterligner dansen. Jeg elsker forbindelsen til robotteknologi og kan ikke vente med at se robotten i aktion til min egen havefest til sommer, siger Peter Crouch, Englands fodboldlegende, om den nye version af sin berømte robot-sejrsdans.

rich-media-2
Under hele kampen vil robotplæneklipperens display vise det aktuelle resultat. Pressefoto.

- Vi har fået hjælp fra en af verdens førende eksperter i robotters følelsesmæssige udtryk for at genskabe de ikoniske fejringer. For at gøre det så menneskeligt som muligt skal de små bevægelser udføres hurtigt, og de store bevægelser langsommere. Det har været udfordrende. Heldigvis elsker vi udfordringer lige så meget, som vi elsker robotter og fodbold, så det har været et sjovt projekt at arbejde med for vores ingeniører, siger Björn Mannefred, Robotics Software Manager hos Husqvarna.

Sådan gør du

Som bruger skal du blot vælge dit favorithold i Husqvarna Automower Connect-appen. Når dit hold scorer, fejrer robotplæneklipperen det ved at danse en af de tre danse, blinke med lysene og spille en fanfare.

Under hele kampen vil robotplæneklipperens display vise det aktuelle resultat. Takket være topmoderne tilslutningsmuligheder er latenstiden lige så lav som ved streamingtjenester.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der er i øjeblikket over 150.000 Husqvarna robotplæneklippere på verdensplan, der understøtter den nye funktion. Brugerne vil få besked om opdateringen via Husqvarna Automower Connect-appen. Opdateringen vil være tilgængelig i en måned fra den 14. juni til den 14. juli 2024.