Lyt til artiklen:

Importør har store forventninger til amerikansk model

00:00
Hastighed: ???x
01:29

Abonnementsartikel

Stenderup har haft læsseren Gehl GCT 3-14 i de sidste to år, og den var også med på standen til E&H sammen med deres store udvalg af Bobcat-maskiner, da messen for nyligt blev afholdt.

- Det er en populær maskine, og vi forventer os meget af den, siger Mogens Jensen fra Stenderup til Grøn Teknik på messen i Herning.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Det er lidt et supplement til vores knækstyrede minilæsser, fordi den er firehjulsstyret, krabbestyret og er stabil på en byggeplads, siger han.

Produktion i Europa

Stenderup er importør af Gehl, der er et amerikansk maskinmærke.

- For to år siden valgte man at lægge produktionen af knækstyrede minilæssere til Europa. Derfor har vi haft et par år, hvor vi ikke har været særligt aktive med Gehl, siger Mogens Jensen.

- Men det forventer vi, at det kommer igen nu her med den startende produktion i Europa, som først er ved at være oppe at køre nu, siger han.

rich-media-2
GCT 3-14. Foto: Tina Moesgaard.

Teleskoplæsseren har lav indstigning og er derfor nem at komme ind og ud af. Derudover kan den fragtes på en trailer med almindeligt kørekort (under 3.500 kg).

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Den er smal, og vægtmæssigt kan den køre inde i haver, den kan køre mange steder, siger Mogens Jensen og tilføjer, at maskinen egner sig til arbejde i flere brancher, herunder landbruget.