Abonnementsartikel

Der vokser sunde og spiselige lækkerier overalt i naturen. De giver et frisk pust til den daglige madlavning og er desuden helt gratis! Og så er en udflugt i naturens spisekammer simpelthen god mentalhygiejne.

For Anette Eckmann er det en passion at drage ud i naturen og indsamle spiselige planter, urter, bær, frugter, rødder, nødder, svampe, bark ? og hjemme i køkkenet fremtryller den lige så passionerede kok de skønneste safter og sirupper, chutneyer og marmelader, kryddersmør og kryddersnapse, urteteer og supper.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Bogen fokuserer på spiselige ting, der er nemme at finde mange steder, og som ikke kan forveksles med uspiselige eller giftige planter. Det er et opslagsværk, der går fra birk og brombær over hyld og kvan og til skovsyre og violer. En oversigts­kalender viser, hvornår det er sæson for naturens gastronomiske godbidder, og der er tips om udstyr til indsamling og om, hvordan man får de gode sager bragt vel hjem i køkkenet.

En anderledes og inspirerende kogebog med masser af spændende opskrifter.