Abonnementsartikel

To vintre med voldsomme snemængder og ikke mindst tilbagevendende fygning, der lukker indkørsler og stikveje har tvunget mange til jævnligt at stå en time tidligere op end normalt for at kæmpe sig vej genne sneen for at komme på arbejde.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hører du til de sne-ramte, så er et snehegn sikkert noget for dig. Problemet har været, at et gammeldags snehegn i "flettede" træ-sektioner er tungt, besværligt og arbejdskrævende at sætte op.

Men dén side af sagen har firmaet Expo-Net fra Hjørring klaret. Firmaets snehegn er fremstillet i PE-plast og kan frostgrader ned til minus 40.

Nemt, hurtigt og sikkert

Expo-Net´s snehegn har mange gode kvaliteter. Det er nemt, hurtigt og sikkert at sætte op og det fungerer som et yderst effektivt værn mod snefygning. Samtidig reducerer snehegnet vindhastigheden og dermed samler sneen i en stor drive bag sig. Desuden er hegnet miljøvenligt, vedligeholdelsesfrit og har en betydelig længere levetid end eksempelvis træ- og stålhegn.

Plastik-snehegnet fra Expo-Net er blevet brugt af en del kommuner de senere år. Nu har fabrikken også åbnet for salg til private med behov for at lægge snedriverne et andet sted end på vejen. Nettet fås i ruller på 25 meter i længden og en eller 1,2 meter i højden. Firmaet anbefaler, at opsætningen sker med træ- eller stålstolper cirka 20 meter fra den vej, der skal holdes drivefri.