Abonnementsartikel

I gamle dages danske huse var de indvendige døre kun 184 centimeter høje. I 60?ernes parcelhuse var de vokset i højden til 200 centimeter. Og i dag er stort set alle indvendige døre 204 centimeter høje.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ændrede byggeskikke kan gøre det både besværligt og dyrt at renovere eksempelvis ældre bygninger og nedslidte pacelhuse. Men nu har en dansk leverandør af døre specialiseret sig i ældre tiders standardmål og er som den eneste forretning i Danmark lagerførende med et fuldt sortiment af indvendige døre i de ?skæve? højdemål på 184, 194 og 200 centimeter.

Det betyder, at karmene og døråbningerne ofte kan bevares ved renoveringen, og at der ikke længere er behov for at bestille dørene som specialprodukter med dertil hørende ekstra omkostninger og lange leveringstider.

Døre i træfiberplader

Firmaet www.billigbyg.eu har valgt at satse ?hele butikken? på renoveringsmarkedet og gøre det så let, hurtigt og billigt som muligt for danske boligejere at renovere og forny de ældre boliger. Især er det nye koncept en stor økonomisk og praktisk hjælp for ejere af ældre huse med kældre og for ejerne af de flere hundrede tusinde typiske 60?er huse.

Udvalget af indvendige døre omfatter alle de gængse typer og modeller, og de tilbydes både hvidmalede og i rå fyrretræ. Dørene er fremstillet af fiberplader, så der ikke forekommer udfældning af harpiks som ved massive trædøre.

Adresse og hovedfirma

www.billigbyg.eu har adresse i Christiansfeld og sælger en række forskellige byggeprodukter via Internettet. Sortimentet omfatter vinduer og døre, der tilbydes i en lang række forskellige standardmål.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Internetbutikken er en del af vindues- og dørfirmaet Nielsenvinduer ApS, der bor på samme adresse i Christiansfeld. Kunder, der ikke kan finde det helt rigtige på internetbutikkens hjemmeside, kan i stedet kontakte Nielsenvinduer for at få råd og vejledning - for eksempel om de helt rigtige vinduer og døre til et ældre stuehus, der står over for een gennemgribende renovering og modernisering.