Abonnementsartikel

På niveau med lyden af stille hvisken til almindelig tale, eller hvad der svarer til 44-56 decibel.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Så meget - eller rettere sagt så lidt - larmer emhætten Super Silent FT fra Thermex ifølge producenten selv. Alligevel er den i stand til at suge 850 kubikmeter luft ind i timen. Hvis man vælger at lade den suge på fuld kraft.

Indsugningen kan nemlig indstilles til tre hastigheder med en boosterfunktion på toppen. Dertil kommer timeren, som, efter at der er slukket på kontakten, holder emhætten i gang en kort stund og fjerner det sidste spor af stegeos fra køkkenet.

Nem at holde ren og reparere

Også rengøringen er der tænkt på, lover Thermex. Man skal bare løsne fire skruer - så er der adgang til ventilatorhjulet, der kan tages ud og renses under vandhanen eller i opvaskemaskinen.

Super Silent FT er desuden forsynet med en indikator, der viser, hvornår dens emhættens labyrintfilter trænger til at blive renset.

Endelig har emhætten også et såkaldt Quickfit modul hvor man har samlet transformer, halogenlys og printkort. Og det er en fordel, hvis emhætten skulle strejke efter garantiens udløb.

Artiklen fortsætter efter annoncen

For så kræver det hverken besøg af tekniker eller særligt håndelag at udskifte modulet til et nyt, som leveres med posten ved henvendelse til producenten.