Abonnementsartikel

'Udsigt over Østersøen' kaldes vinderbilledet i Fritidsmarkedets sommer-billedkonkurrence, hvor læserne i juni, juli og august kunne uploade billeder til fritidsmarkedet.dk.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Fotografen er Thomas Graversen, der som mange af vores læsere har bidraget med flere flotte billeder i konkurrencen, der i denne omgang var kendetegnet af et usædvanligt højt antal kvalitetsbilleder.

- Vi hæfter os ved refleksionerne og linjerne i billedet. Farvespillet skaber liv og er en stemningsfyldt kontrast til det blikstille vand, skriver juryen i deres bedømmelse.

Thomas Graversen beskriver sig selv som en aktiv hobbyfotograf, der går meget op i sine billeder.

- Billedet er taget sidste sommer på Bornholm. Jeg skulle prøve en ny teknik med et filter foran min optik til kameraet. Det gør bevægelser mere bløde, som også kan ses på havet. Men den bibeholder stadig de fantastiske farver der var den aften. Billedet er taget cirka tre kilometer fra Hammershus, på en strand mellem Vang og Hammershus, siger Thomas Graversen.

Græstrimmer til næste måneds vinder

Vi skyder med det samme den næste fotokonkurrence i gang på fritidsmarkedet.dk. Og der er god grund til at uploade billeder fra livet og oplevelserne på landet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

For blev du ikke vinder af præmien i denne omgang, får du en ny chance, da vi udlodder endnu en græstrimmer på hjul - magen til den som Thomas Graversen har vundet.

Mærket er Primus Danmark, og trimmeren har en 1,2 liter tank og en 43 kubiks totaktsmotor. Den kan betjenes med en hånd og har en start/stop-knap på håndtaget, hvilket gør den skånsom for ryggen.

Upload dine billeder til fritidsmarkedet.dk inden den 5. september 2012 og deltag i konkurrencen om græstrimmeren.

Du kan desuden overveje at melde dig til vores nyhedsbrev - Fritidsnyt. Så får du en mail fra os, når vores konkurrencer bliver afgjort, og når en ny udgave af avisen Fritidsmarkedet er sendt ud.

Og glem endelig ikke, at vi trækker lod om fede præmier blandt alle modtagere af Fritidsnyt. Du kan melde dig til nyhedsbrevet ved at klikke her.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Se Thomas Graversens billede i fuld størrelse her i juli-galleriet.