Abonnementsartikel

- Har jeg virkelig vundet? spurgte Anders Sidelmann Skovholm, da han modtog nyheden om, at han har vundet en GM elektro rive til en værdi af 2.895 kroner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Anders Sidelmann Skovholm fra Solbjerg er én af de læsere af Fritidsmarkedet.dk, der har meldt sig til vores nyhedsbrev - Fritidsnyt.

Hver måned bliver der trukket lod blandt de tilmeldte nyhedsbrevslæsere, og Anders løb denne måned af med riven, som kan bruges til gårdspladser, kirkegårde, parker, stier og grusarealer.

- Jeg tilmeldte mig, fordi jeg er interesseret i maskiner, både privat og arbejdsmæssigt, svarer Anders Sidelmann Skovholm på spørgsmålet om, hvorfor han har tilmeldt sig nyhedsbrevet.

Anders Sidelmann Skovholm er salgskonsulent for importfirmaet Hastrac A/S, som sælger have- og parkmaskiner.

Vind nye præmier

Er du endnu ikke tilmeldt vores nyhedsbrev, kan du gøre det ved at klikke her.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Så får du en mail fra os, når vores konkurrencer bliver afgjort, og når en ny udgave af avisen Fritidsmarkedet er sendt ud. Og så er du også med i vores næste lodtrækning - denne gang om en benzin hækkeklipper til en værdi af 1.618,75 kroner.

Og husk endelig, at du kan vinde en græstrimmer på hjul til en værdi af 1.368,75 kroner, hvis du deltager i vores billedkonkurrence. Det kan du gøre ved at klikke her og uploade et Fritidsmarkedet-relevant billede.