Abonnementsartikel

Maskiner og materiel til private gør-det-selv folk og håndværkere udvikler sig meget hastigt for tiden. Alle producenterne udvikler i højt tempo - blandt andet for at forbedre ergonomi, arbejdsmiljø, effektivitet og anvendelighed ved anvendelse af materiellet.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Det kan således være ganske udfordrende at holde sig ajour med de mange muligheder, som markedet for maskiner og materiel byder på.

Derfor har udlejningsfirmaet Cramo A/S valgt at hjælpe kunderne med at få et overblik ved at samle en lang række leverandører, som præsenterer det nyeste indenfor værktøj, materiel og maskiner ved Cramos afdelingen i Lystrup udenfor Århus. Minimessen bliver afholdt den 22. august fra klokken 11.30 til 14.00.

- En del udstyr får nye anvendelsesmuligheder og nye features, som den travle håndværker eller gør-det-selv mand/kvinde måske ikke lægger mærke til eller har tid at sætte sig ind i. Det er en del af baggrunden for, at Cramo på Skavholmvej 11 i Lystrup holder minimesse for såvel kunder som andre interesserede, forklarer afdelingsleder Henning Nielsen.

Leverandørernes specialister til stede

Han fortæller, at Cramo har anskaffet meget nyt udstyr indenfor det seneste år.

- Vi har fået et nyt mærke minigravemaskiner og har i det hele taget meget fokus på udstyr til jordarbejde i forbindelse med bygge- og anlægsarbejde. Det handler blandt andet om maskiner til at grave, læsse, transportere og komprimere med, siger Henning Nielsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har eksempelvis også fået nye affugtere, som er elektronisk styrede og dermed har en række indstillingsmuligheder, der gør dem mere effektive. Ved minimessen er der mulighed for at få besvaret spørgsmål og få udstyret demonstreret af leverandørernes egne specialister.

Leverandørerne til minimessen repræsenterer mange typer materiel lige fra el-værktøj til varebiler. Blandt udstillerne er Hitachi, Erenfred Pedersen, Wacker-Neuson, Stemas, SmartLift, Dynajet, Husqvarna, Ottensten, Elmodan og Ejnar Hessel.