Abonnementsartikel

Det er sol, det er strand, det er Skagen. Det er koldt vand, skingre hvin og smittende børnelatter. Det er dansk sommer, når det er bedst.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Lars Frigaard har fanget stemningen af den danske sommer i billedet af sine to børn Ninna på seks år og Alexander på fire år, der plasker i vandkanten. Børnenes mor, Gitte Frigaard, har uploadet billedet på fritidsmarkedet.dk, og familien har vundet denne måneds fotokonkurrence.

- Der er en helt særlig livsglæde i billedet af de to børns leg i bølgerne. Det er en smittende glæde, som gør, at man ikke kan undgå at blive i godt humør af at se på billedet. Samtidig har billedet en fin komposition med børnene i forgrunden, en bølge på vej lige bag dem og et skib, der næsten forsvinder ude i horisonten, skriver juryen i sin begrundelse.

Sommeren kommer i august

Familien Frigaard bor i Augustenborg på Als og var i august på ferie i Skagen, hvor Gitte Frigaard oprindeligt kommer fra.

- Vi var på besøg hos familien, og vejret var dejligt, så vi skulle selvfølgelig til stranden. Og så skulle Lars selvfølgelig have kameraet frem. Det er altid ham, der tager billeder, når vi er af sted, fortæller Gitte Frigaard.

Hun hørte om fritidsmarkedet.dk gennem en veninde og besluttede sig for at dele sommerbilledet med hjemmesidens andre læsere.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Når jeg tænker august, så tænker jeg eller meget på modne frugter og bær og på efteråret, der er på vej, men sådan er august jo som regel ikke længere. I dag får vi jo tit det bedste sommervejr helt henne i august, siger hun.

Vi holder hermed liv i sommeren lidt endnu og sender en græstrimmer til familien Frigaard i Augustenborg.

To vindere i oktober

Hvis du også vil dele dine billeder og oplevelser og samtidig deltage i konkurrencen om fine præmier på fritidsmarkedet.dk, kan du uploade dem med det samme. Vi skyder nemlig straks næste fotokonkurrence i gang - og i næste måned udtrækker vi helt ekstraordinært to vindere af konkurrencen.

Der er god grund til at uploade dine billeder, for denne måneds præmie er en græsopsamler fra Sweep-it. Det er en gåmodel til manuel opsamling, og den er perfekt til opsamling af blade eller græs.

Græsopsamleren har en bredde på 52 centimeter, en volumen på 125 liter, og den kan køre på både græs, fliser og grus. De to græsopsamlere har hver en værdi af 550 kroner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Du deltager i konkurrencen ved at uploade et eller flere billeder inden den 3. oktober.

Du kan desuden også overveje at melde dig til vores nyhedsbrev - Fritidsnyt. Så får du en mail fra os, når vores konkurrencer bliver afgjort, og når en ny udgave af avisen Fritidsmarkedet er sendt ud. Og glem endelig ikke, at vi trækker lod om fede præmier blandt alle modtagere af Fritidsnyt. Du kan melde dig til nyhedsbrevet ved at klikke her.

Se familien Frigaards billede i fuld størrelse her ved at klikke på august-galleriet.