Abonnementsartikel

Det kan på mange måde være en god idé at gå ind på www.fritidsmarkedet.dk og melde sig til Fritidsmarkedets nyhedsbrev, Fritidsnyt, som bliver udsendt cirka to gange om måneden.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Så bliver du både opdateret på alt det sidste fra Fritidsmarkedet-verden og "risikerer" samtidig at vinde den månedlige lodtrækning blandt alle modtagere af nyhedsbrevet.

Det er i denne omgang sket for Finn Larsen fra Kirke Såby mellem Holbæk og Roskilde, der er den heldige vinder af to arbejdslamper fra Primus Danmark til en værdi af 850 kroner. Og det er en præmie, han regner med at få gavn af.

- Jeg vil gerne bruge dem. Jeg ligger ofte og roder med bilen i min fritid, lyder det fra en tilfreds Finn Larsen, der har meldt sig til Fritidsnyt tilbage i 2012.

Græstrimmer på spil

De to arbejdslamper, der er på vej til Finn Larsen, har begge 670 dioder og et fælles 160 cm højt stativ med tre fødder.

Desuden er der et batteri indbygget i selve lamperne, så de kan lyse tre timer på en seks timers opladning, lover Primus Danmark. Og så er der også en kuffert med plads til det hele.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Også næste vinder af Fritidsnyt-lodtrækningen får en præmie fra Primus Danmark. Denne gang drejer det sig om en græstrimmer på hjul til en værdi af 1.369 kroner plus moms.

Den er især beregnet for dem, der har fået ondt i ryggen af at bære rundt på en græstrimmer. Primus Danmarks græstrimmer har nemlig to luftfyldte hjul til at blive kørt på.

Du kan melde dig til Fritidsnyt ved at klikke her.