Abonnementsartikel

Et stigende antal husejere er plaget af oversvømmelser og fugtskader. For at komme problemet til livs har Plastmo lanceret en ny faskine til nedsivning af regnvand, som dermed skal forebygge vand- og fugtskader i huse, udestuer, garager og skure.

Plastmo Faskinen har ifølge producenten markedets største sideareal, hvilket er en stor fordel, når det gælder effektiv udledning af regnvand i jorden. Man kan derfor nøjes med en mindre faskine og mindre jord skal graves og bortskaffes, oplyser Plastmo.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Producenten fremhæver, at faskinen er fremstillet af 100 procent stenuld, der er et naturmateriale, som tåler jorden og havens træer og planter - også på langt sigt.

Testet af fagfolk

Hver faskine er en smal blok, der kan kobles sammen med det antal faskiner, der er brug for i den enkelte have eller byggeri. Det kræver blot, at man graver en smal rende, som faskinen placeres i - uden indpakning af en fiberdug.

Kloakmestre har over for Plastmo givet udtryk for, at det kun tager halvt så lang tid at grave faskinen ned sammenlignet med andre modeller på markedet. Det betyder færre omkostninger, når mindre jord skal graves op og køres væk.

- Vi har store forventninger til den nye faskine. Især fordi vi har haft en række kloakmestre og entreprenører til at teste den som en del af vores udviklingsarbejde. Disse fagfolk har givet positive tilbagemeldinger, fordi Plastmo Faskine nem og fleksibel at håndtere. Det betyder, at man kan tilbyde slutkunderne løsninger til nedsivning af regnvand til meget konkurrencedygtige priser, siger marketingchef Peter Bøgvad, Plastmo A/S.