Abonnementsartikel

Som anlægsgartner-studerende er Peter Heide Nielsen formentlig vant til at bruge lidt større maskiner end den græstrimmer fra Primus Danmark, der nu er på vej til ham, fordi han har vundet Fritidsnyt-lodtrækningen.

Men mon ikke den kommende anlægsgartner alligevel bliver glad for trimmeren, som især er udviklet for dem, der ikke vil have ondt i ryggen af at bære rundt på maskinen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Græstrimmeren er nemlig forsynet med to hjul til at blive kørt på. Og nu bliver den kørt til Løkken i Nordjylland, hvor Peter Heide Nielsen bor.

På den måde belønner Fritidsmarkedet Peter Heide Nielsen for at have meldt sig til Fritidsmarkedet.dk's nyhedsbrev, Fritidsnyt, der opdaterer ham og flere hundrede andre nyhedsbrevmodtagere med relevante branchenyheder.

Nyt til haven

Er du ikke tilmeldt Fritidsnyt, kan du gøre det ved at klikke her.

Så får du både nyhederne i din indbakke - cirka to gange om måneden - og kommer samtidig med i de fremtidige lodtrækninger om præmier fra vores samarbejdspartnere.

Næste gang er det igen Primus Danmark, der er klar med endnu en gave til haven - en rygbåren multibeskærer med fire værktøjer: hækkeklipper, græstrimmer, kædesav og klinge til buskrydder.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Multibeskæreren er forsynet med en 52 cc motor, der er placeret på et rygbåret plastikstativ med kraftige skulderremme. Konstruktion er designet til at give bedre kontrol over værktøjet samt sikre en mere ergonomisk korrekt arbejdsstilling.

Hele herligheden har en vejledende pris på 1.995 kroner plus moms.