Abonnementsartikel

Den ærkeamerikanske zero-turn plæneklipper Bad boy fører sig frem med stil. Trucker-attitude og countrymusik er en vigtig del af det image, fabrikken i Batesville i Arkansan fører sig frem med. I øvrigt efter helt samme koncept som de berømte Harley Davidson motorcykler, hvis ejere ikke kunne drømme om at skifte til det, de hånligt kalder en japansk "riskoger", hvad enten der står Honda eller måske Kawasaki på tanken.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Det er derfor, at den danske importør af Bad Boy, HCP Nordic, skriver i en pressemeddelelse, at de amerikanske Harley Davidson entusiaster ville falde døde om, hvis de blev klar over, at Bad Boy plæneklipperne fra Guds eget land skifter til Kawasaki-motorer - men det gør de!

Fortilfælde med Kawasaki

Slet så slemt går det nu nok ikke, fordi så ville de fleste amerikanske Harley Davidson-kørere allerede være stendøde.

I hvert fald tilbage i 2008 byggede og solgte Bad Boy zero turn græsklippere maskiner med Kawasaki motor. I 2008 gjaldt det for eksempel de benzindrevne Bad Boy AOS-modeller, der enten kunne leveres med en V-2 Vanguard fra Briggs & Stratton eller med en Kawasaki, også i en V2-udgave.

De mindre Lightning Z-modeller kunne også dengang fås med de japanske benzinmotorer.

Når græsklipning bliver sjov

Bad Boy er en af verdens største producenter af zero-turn plæneklippere. Produktlinjen rækker fra fra 22,5 - 35 hestekræfter. De to klippere, der nu skifter til Kawasaki-motorer, er den populære Bad Boy MZ med 48 tommer klippebord og den lidt større Bad Boy CZT, hvor der er frit valg mellem et 48 eller et 54 tommer klippebord. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hos HCP Nordic, som distribuerer den lidt frækkere og meget solide klipper til forhandlere i hele Norden, ser man frem til at modtage de nye modeller, der vil være klar inden græsset for alvor begynder at gro.

- Der er noget specielt over Bad Boy. Den har attitude, og folk vil gerne op og sidde på den. Nogle påstår endda, at det bliver sjovt at slå græs, når man stryger over plænen, trækker i styrehåndtagene og snurrer 360 grader rundt om en stolpe, siger Henrik Svennild fra HCP Nordic.