Abonnementsartikel

Da Jan Thomasen fra Gilleleje læste i Fritidsmarkedet, at den næste vinder af fotokonkurrencen ville få en rygsprøjte på 15 liter fra Trolla, tænkte han, at det netop var sådan en sprøjte, han havde brug for.

Derfor sagde han til sin 12-årige datter, Manuela Skov Thomasen, at hun skulle prøve at deltage i konkurrencen. Det gjorde hun så - og vandt! Derfor er rygsprøjten og det dertilhørende desinfektionsmiddel Grøn Rens nu på vej til familien i Gilleleje, hvor faren dog ikke bliver så glad for præmien, som man ellers skulle tro.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han forventede nemlig ikke, at datteren ville vinde konkurrencen, og har i mellemtiden været ude og købe den selvsamme sprøjte. Og selv om den har vist sig at være "rigtig god", har familien alligevel ikke brug for to rygsprøjter af samme slags. Derfor vil de forsøge at sælge den ellers glimrende rygsprøjte og købe noget til Manuela, der også kan se frem til at få en ekstra gave.

Fritidsmarkedets jury har nemlig besluttet at punge ud og præmiere den 12-årige fotograf med en biograftur for to personer inklusiv to bægre popcorn og to sodavand til en værdi af 250 kroner.

Katten sidder på hesten

Æren og præmierne skyldes det billede, Manuela Skov Thomasen tog, da hun skulle ud og ride. Hesten Delisja var klar, men katten Felix ville også være med.

- Han ville gerne snakke og nusse, så jeg satte jeg ham op på ryggen af hende. Hun sagde ikke noget til det, og så tog jeg billedet, fortæller Manuela Skov Thomasen.

- Det er så sket flere gange siden. Han sidder og ligger der nu tit og slapper af i lang tid, siger Manuela Skov Thomasen, der har haft den syv år gamle Delisja i tre et halvt år. Felix er et år ældre og således otte år gammel.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Han er tit i stalden, når jeg er der. Jeg havde faktisk taget billedet med ham og hesten flere gange, og da min far sagde, at jeg skulle prøve at sende et af billederne, gjorde jeg det, fortæller den unge fotograf.

Hun var inde og kigge på de andre uploadede billeder på Fritidsmarkedet.dk og synes, at flere af dem var rigtig gode. Derfor havde hun ikke regnet med at vinde. Men det gjorde hun.

Næste tema: Sommer

Også du har mulighed for at vinde vores fotokonkurrence. Det eneste, du skal gøre, er at klikke her og uploade dit sommerbillede.

Og det skal være et sommerbillede. For den næste konkurrences tema er "Sommer". Billedet kan vise sommer i det ganske danske, men også sommerlige feriebilleder fra udlandet ser vi frem til at modtage.

Vinderen får som altid en lækker præmie fra en af vores samarbejdspartnere - denne gang drejer det sig om en elektrisk ukrudtsbrænder til en værdi af 845 kroner fra Green Power.