Abonnementsartikel

Sommerbilleder fra nær og fjern er væltet ind på fritidsmarkedet.dk, og der har været en række gode billeder af sommeraktiviteter, natur og dyr, men det var dette billede af en sommerfugl helt tæt på, som fik juryens opmærksomhed.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Billedet, som står knivskarpt, er taget af Niels Martner fra Middelfart, som har siddet på lur i sin have for at fange billedet af sommerfuglen, inden den nåede at flyve væk.

- Man er nødt til at komme helt tæt på for at få et billede, som er skarpt. Det kan man ikke med zoom. Så da jeg så, at der sad en masse sommerfugle på vores sommerfuglebusk, indstillede jeg mit Canon-kamera på "makro" og forsøgte at liste mig ind på sommerfuglene, fortæller Niels Martner.

Niels Martner bliver præmieret med en elektrisk ukrudtsbrænder fra Green Power.

Familiebilleder

Du kan også vinde flotte præmier i Fritidsmarkedets fotokonkurrence, som næste gang har temaet "familie". Så fang et godt øjeblik af dine børnebørn, din ægtefælle eller hele familien og upload billedet her.

Vi belønner det bedste, hyggeligste, sjoveste eller mest gribende billede med en hækkeklipper fra Stihl til en værdi af 2.995 kroner. Hækkeklipperen er en stærk klipper med et 60 centimeter sværd - ideel til fritidsbrugere.