Abonnementsartikel

Hvad koster den? Hvor meget vejer den? Kan den bruges til at klippe hæk?

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Spørgsmålene var mange, da gæsterne standsede ved Stihls stand på Have & Landskab. Salgschef Michael Nielsen var glad for - men ikke overrasket over - den store interesse.

- Det skyldes nok først og fremmest det, at folk kender Stihl og ved, at vi har gode kvalitetsprodukter med lang holdbarhed og en konstant produktudvikling af maskiner, så der er altid spændende ting at finde her på vores stand, siger Michael Nielsen.

Konktakt med slutbrugeren

Han har stået i spidsen for Stihls danske afdeling i knap to år og har derfor ikke tidligere prøvet at præsentere motorsave, hækkeklippere og andre Stihl-produkter på Have & Landskab, som er en vigtig messe for Stihl.

Således har produktchefen fra Stihls nordiske kontor i Sverige også taget turen til Sjælland, fortæller Michael Nielsen.

- Han brænder for produkterne, og det er ret væsentligt at få ham herned, så han kan få slutbrugernes synspunkter og indtryk, siger Michael Nielsen, der selv deltager i Slagelse-messen af lignende grunde:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det giver os en god mulighed for at få en dialog med og en ærlig tilbagemelding fra vores slutbruger i form af synspunkter og kommentarer til vores nye produkter, som vi viser her.

"Verdens letteste"

Et af disse nye produkter er "verdens letteste motorsav", som netop er ved at blive lanceret i Norden.

- Den vejer lidt over to kilo, fortæller Michael Nielsen.

- Vores marketingsafdeling har undersøgt det og har ikke kunnet finde nogen motorsav, der vejede mindre end den.