Abonnementsartikel

Vejrguderne smilede til arrangørerne bag Have & Landskab '13, som med 2.499 besøgende på udstillingens første dag fik sendt arrangementet godt på vej. Antallet er en smule højere end i 2011, hvor 2.463 gik ind ad portene til Have & Landskab på førstedagen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Og ifølge flere udstillere - blandt andet Henrik Dalsø fra Technopor - er det ikke hr. og fru hvem som helst, der kiggede forbi.

- Allerede klokken halv tolv var jeg løbet tør for brochurer og reklamemateriale. Det har virkeligt været de relevante besøgende, som har været forbi.

Derfor er udstillingsleder Kristian Larsen også meget tilfreds efter en veloverstået arbejdsdag.

- Jeg er både godt tilfreds og rigtigt stolt af mit crew, som har leveret en fantastisk indsats under forberedelserne og her på første udstillingsdag. Det er deres fortjeneste, at tingene kører så godt, som de gør, fortæller udstillingslederen, der regner med at se endnu flere besøgende torsdag.

- Torsdag er traditionelt den dag, hvor der kommer flest. Blandt andet bruger mange vej- og parkafdelinger netop torsdagen til at komme forbi.  Og så må vi se, hvad der følger med forsøget med morgendagens udvidede åbningstider helt til kl. 19:00.