Abonnementsartikel

Når man deltager i en konkurrence, er det ikke uvæsentligt at læse konkurrencebetingelserne. Det gælder naturligvis også Fritidsmarkedets fotokonkurrence, som vi for nogle måneder siden begyndte at koble til skiftende temaer.

Denne gang hed temaet "Familien", men det har flere af vores deltagere desværre ikke været opmærksomme på. Ikke desto mindre har vi modtaget en del flotte billeder og kan nu kåre Anna Klausens "Oldemor med mine ni børnebørn" som vinder af fotokonkurrencen.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Det gør vi, fordi billedet bringer os tættere på familiens glæde, lykke, blodets bånd og vel også selve livet.

- Det blev taget i Kristi Himmelfartsferien i maj, da vores lille private familie på 20 besøgte min mor på Als, hvor hun bor, fortæller Anna Klausen, der dengang havde selskab af sin mand, fem børn, fire svigerbørn og ni børnebørn.

De tog ud til Nørreskoven, hvor bøgetræerne var "så lysegrønne, som de overhovedet kan være", som Anna Klausen udtrykker det. Og der blev 91-årige Mette Jensen så fanget med kameralinsen i et kærligt øjeblik med sine ni oldebørn, som hun i øvrigt har 16 af i alt. To mere er desuden "undervejs".

Næste tema: Dyr

Fritidsmarkedet ønsker familien tillykke med den kommende forøgelse, sejren i fotokonkurrencen og en ny HS 45 hækkeklipper fra Stihl, som det bedste billede bliver belønnet med denne gang.

- Min mand kommer til at betjene den, fastslår Anna Klausen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hun fik lyst til at være med i konkurrencen, da hun for nogle måneder siden så, at der var en ukrudtsbrænder på spil. Siden har hun så prøvet sig med flere forskellige billeder.

- Jeg synes, det er en sjov konkurrence, siger Anna Klausen, der agter at fortsætte med at sende billeder ind til os.

Det er du også velkommen til - husk bare at orientere dig angående temaet, som bliver "Dyr" næste gang. Det tema har vi allerede haft tidligere, men dels var det en stor succes dengang, dels har vi også fokus på dyr i den næste avis. Derfor ser vi endnu en gang frem til at modtage billede af både store, små, sjove og alvorlige dyr.

Klik her for at uploade dit billede. Så er du med i kampen om en kompakt motorsav fra Stihl. Den er på 46 ccm og er beregnet til brændeskæring samt fældning af træer.