Abonnementsartikel

Der kommer nye mærker i folden hos fynske AP Motorcenter. Efter en periode, hvor der har været dialog med en anden maskinforhandler i form af den fynske afdeling af H.G. Enemarks Efterf., er man nemlig blevet enige om et opkøb.

Overtagelsen af H.G. Enemark på Fyn betyder samtidig, at AP Motorcenter overtager forhandlingen af mærker som Iseki, Vitra, Club Car, Ventrac og Bad Boy, som i Danmark importeres af HCP Danmark A/S.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har tidligere haft forhandlingen af John Deere, men vi blev opsagt i forbindelse med, at de lagde forhandlingen ud til landbrugsforhandlere, fortæller Per Pedersen fra AP Motorcenter. Det førte til, at de i en periode har forhandlet maskiner fra Kubota, men med opkøbet kommer der altså nye mærker i butikken.

Mere tid til kunder

Overtagelsen betyder samtidig, at Svend Åge Mønster, som har drevet den fynske afdeling af H.G. Enemark, følger med over til AP Motorcenter - i øvrigt sammen med en mekaniker.

- Det kommer til at give mere tid til Svend Åge til at komme rundt og besøge kunderne, og kunderne kommer til at mærke en nemmere adgang til reservedele, da vi i højere grad bliver lagerførende, forklarer Per Pedersen.

AP Motorcenter har siden 1960 solgt maskiner til have, park og anlæg. Ud over de nye mærker har de i forvejen forhandlingen af maskiner og redskaber fra blandt andet Texas, Stihl, Stiga og Husquarna.